Kapel

De kapel uit 1955 is voor een groot deel gefinancierd door het bedrijfsleven. Opvallend zijn de twee prachtige glas-in-lood ramen. Deze ramen tonen episoden uit het soldatenleven ten tijde van het sterven van Jezus Christus en zijn gemaakt door  kunstenares Gunhild Kristensen. Ook het orgel is nog in werkende staat. Het stiltecentrum uit 2001 is een plaats voor rust en bezinning.
De kapel is, naast haar traditionele functie, een multifunctionele ruimte en biedt in theateropstelling plaats voor 90 personen.

Conferentiezaal Aantal personen Opstelling
Kapel 90 theater opstelling

Voorzieningen

De Kapel beschikt over een vaste beamer met projectieschermer, DVD speler en een dubbele flipover/whiteboard. Daarnaast is de kapel voorzien van een geluidsinstatatie met microfoon en een katheder. WIFI is in de gehele Kapel beschikbaar en tevens is er een vaste internet- én Mulan aansluiting t.b.v. het Defensienetwerk. In de hal van de Kapel bevind zich een coffeecorner.

Catering

U kunt gebruik maken van diverse cateringmogelijkheden op zaal  (koffie, thee, alcoholische en non-alcoholische dranken, koud en warm bittergarnituur, verse koeken en gebak of belegde broodjes). In overleg kan maatwerk worden verzorgd.

Bijzonderheden

De Kapel is standaard ingericht in theateropstelling maar is naar wens in te delen met dien verstande dat er geen tafels in de Kapel staan echter op verzoek kunnen er collegetafels aan de stoelen worden bevestigd wat de Kapel uitermate geschikt maakt voor colleges, grotere presentaties en het vertonen van films. De Kapel is toegangelijk voor mindervaliden en er is een MIVA toilet aanwezig. In de hal hangt een AED.