Logiesgebouw

Het logiesgebouw is gerealiseerd in 2001 en is symmetrisch gebouwd met twee vleugels en een middencorpus. Het gebouw is in 2017 geheel gerenoveerd. In het gebouw bevinden zich 68 tweepersoonskamers waarvan twee MIVA kamers op de begane grond. Elke kamer is voorzien van een badkamer met douche, aparte wc, digitale TV en twee éénpersoons boxspringbedden. Verder bevinden zich in het gebouw vijf conferentiezalen, een ruime lounge en een ontspanningsruimte met o.a. internetvoorzieningen. In dit gebouw bevindt zich tevens de centrale receptie en de beveiliging alsmede een frisdrank- en snoepautomaat voorzien van een PIN betaalsysteem.

Conferentiezaal Aantal personen Opstelling
Amsterdam 20 carré opstelling
Londen 20 carré opstelling
New York 20 carré opstelling
Parijs 20 carré opstelling
Panoramazaal 28 carré opstelling

Voorzieningen

De conferentieruimten beschikken over een digiboard met DVD speler en een flipover. WIFI is in het gehele logiesgebouw beschikbaar en de conferentieruimten beschikken over een vaste Mulan aansluiting t.b.v. het Defensienetwerk. In de lounge op de 2e etage bevind zich de coffeecorner.

Catering

U kunt gebruik maken van diverse cateringmogelijkheden op zaal (koffie, thee, alcoholische-  en non-alcoholische dranken, koud en warm bittergarnituur, verse koeken en gebak of belegde broodjes). In overleg kan maatwerk worden verzorgd.

Bijzonderheden

De conferentiezalen zijn standaard ingericht in carré opstelling maar zijn naar wens in te delen. Zaal 5, de grootste zaal, beschikt over een eigen bar en heeft een panorama uitzicht naar het bos waardoor de zaal uitermate geschikt is voor recepties en ontvangsten. De ontspanningsruimte heeft een game-wand met twee playstations, een pooltafel en een airhockey. Daarnaast zijn er twee internet PC's en twee Mulan PC's t.b.v het Defensienetwerk. In het gebouw is er een algemeen MIVA toilet en een lift aanwezig. in de hal hangt een AED.