Koetshuis

Het Koetshuis dankt haar naam aan haar oorspronkelijke bestemming namelijk de stalling van koetsen en rijtuigen. Het Koetshuis is heden ten dage ingericht als conferentielocatie en heeft een kleine eigen bar/coffeecorner met serre en terras op de begane grond. Het Koetshuis heeft drie conferentiezalen. De Koetsierskamer is zeer geschikt voor recepties en ontvangsten.

Conferentiezaal Aantal personen Opstelling
Koetsierskamer 21 kring opstelling
Tuigenkamer 18 carré opstelling
Opkamer 15 kring opstelling

Voorzieningen

De conferentiezalen beschikken over een vaste beamer met projectiescherm, DVD speler en een flipover. WIFI is in het gehele Koetshuis beschikbaar en de conferentiezalen beschikken over een vaste Mulan aansluiting t.b.v. het Defensie netwerk.

Catering

U kunt gebruik maken van diverse cateringmogelijkheden op zaal (koffie, thee, alcoholische en non-alcoholische dranken, koud- en warm bittergarnituur, verse koeken en gebak of belegde broodjes). In overleg kan maatwerk worden verzorgd.

Bijzonderheden

Het Koetshuis heeft een kleine eigen bar met serre en terras wat de Koetsierskamer zeer geschikt maakt voor recepties. Desgewenst kan door het openen van de flexibele tussenmuur de ruimte worden vergroot met de Tuigenkamer. De Koetsierskamer kent voor conferenties een vaste kring opstelling met confortabele lage stoelen maar kan voor recepties en ontvangsten worden aangepast. De Tuigenkamer is standaard ingericht in carré opstelling  en de Opkamer in kring opstelling maar beiden en zijn naar wens in te delen mits vooraf kenbaar gemaakt.
De begane grond is toegankelijk voor mindervaliden en er is een MIVA toilet aanwezig. Op de begane grond hangt een AED.