Conferentiezalen en vergaderkamers

Het landhuis heeft drie conferentiezalen tot 20 personen en drie vergaderkamers voor 6 tot 10 personen. Daarnaast zijn op de begane grond de Groene- en Beige Eetkamers gesitueerd en is er in de beuk van het huis een gezellige bar.
Het koetshuis heeft drie conferentiezalen waarvan twee zalen tot 18 personen en één zaal tot 21 personen. Het Koetshuis heeft een kleine eigen bar met coffeecorner en serre. De Koetsierskamer kan, desgewenst in combinatie met de Tuigenkamer, ook worden gebruikt voor recepties en ontvangsten.
De Kapel wordt, naast haar traditionele functie, tevens gebruikt als conferentiezaal of planaire zaal  welke in de vaste theateropstelling plaats biedt tot 90 personen. Naast de kapel bevind zich het stiltecentrum, een plek voor rust en bezinning.
Het Logiesgebouw bevat één conferentiezaal voor 28 personen en vier conferentiezalen tot 20 personen alsmede een lounge en een recreatieruimte.De Panoramazaal kan tevens worden gebruikt voor recepties en ontvangsten.

De conferentiezalen in het landhuis en logiesgebouw zijn voorzien van een digiboard met DVD speler en een flipover. De conferentieruimten in het koetshuis zijn voorzien van een beamer met projectiescherm, DVD speler en een flipover. Op verzoek kunnen de vergaderkamers worden voorzien van een mobiele beamer met projectiescherm en een flipover. WIFI is in alle gebouwen aanwezig en in de conferentiezalen bevinden zich een vaste Mulan aansluiting t.b.v. het Defensienetwerk.

Openingstijden en overige informatie

Landgoed Beukbergen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 24.00 uur en uitsluitend toegankelijk voor gasten. De bar is geopend van 20:00 en 23:30 uur en er is 24 uur per dag receptie/beveiliging aanwezig.
Conferentie- en vergaderzalen zijn te boeken per dagdeel, afwijkende tijden en gebruik in het weekend is in overleg mogelijk.

Het landgoed is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden. Het landgoed beschikt over 84 vaste parkeerplaatsen en 10 ha. bosperceel.

De catering wordt door de eigen keuken verzorgd waarbij wij graag uw culinaire wensen op maat verzorgen. Naast de service in de diverse conferentie- en vergaderruimten is er in elk gebouw een coffeecorner met verschillende (bonen) koffievariaties, thee en warme chocomelk.